[261011]

Den här bilden tycker jag är väldigt mysig, jag tycker den visar väldigt mycket höst.

Tog in den i photoshop och ljusade upp den väldigt mycket, sedan la jag på varma photofilter i rött och orange för att få löven på träden extra höstiga. För att visa extra mycket att solen låg på till vänster så la jag på övertoning i vinkel 0.


[251011]

Promenerade i en park där det växer massor med klätterväxter längst murväggarna och jag tycker de blir väldigt häftiga med röda nyanser såhär på hösten. Det jag inte tycker om med den här bilden är att bänken ser sne ut, som att det är i en nedförsbacke.

Behandlade den i photoshop genom att ljusa upp bilden en hel del och sedan lägga på ett varmt fotofilter.


[241011]

Tog en liten promenad efter att jag kommit hem från skolan med kameran. Jag bor väldigt nära stallet och längst vägarn finns det stora hagar och då tog jag den här bilden. Jag tycker att den känns väldigt fri och lätt med hästen som galopperar.

Tog in bilden i photoshop och la på en varmare ton, det var allt.


[231011]

Tog med mig kameran ner till stallet idag, kände att inspirationen fanns där och på så sett tog jag denna bild. Tycker att den blev riktigt härlig.

Behandlade den i photoshop genom att ljusa upp den, lägga till lite extra kontrast och sedan för att få fram en äldre och lite vintage stil så la jag på fotofilter i sepia och sedan bara testa mig fram med färger och kurvor.


[221011]

Idag tyckte jag det passade bra med att använda mitt macro objektiv till max. Jag tycker alltid att det blir intressant att gå riktigt nära när det är något med päls och mycket ditaljer.

Jag har inte gjort mycket alls med bilderna i photoshop, försökte behålla de så naturliga som möjligt så allt jag gjorde var att ljusa upp dem en aning och sedan lägga på ett kallt fotofilter.




[211011]

Den här bilden tog jag när jag var i stallet. Fanns ingen riktig plan bakom bilden utan den var väldigt "just i ögonblicket", hade inte ens en plan på att ta med kameran ner till stallet.

Jag tycker väldigt mycket om den här bilden, jag tycker att den blir intressant med att hästens färg är väldigt annorlunda, väldigt ljus och med blåa ögon och det blir det speciellt.

Jag har inte behandlat den mycket i photoshop, fixade färgkurvor och sedan ett fotofilter i svag sepia färg.


[201011]

Idag tog jag denna bild. Solen sken och jag tog tillfället att ta bilden på löven.

Det jag gillar mest med bilden är att det är som ett hjärta i ett utav löven. Jag tog in bilden i photoshop och gjorde lite varmare färger och sedan gjorde jag solen extra stark för att få en härlig effekt.



[191011]

Hittade två stycken fjärilar hemma och la dem i en glasburk, kändes något poetiskt och vackert.

Fotograferade på ett vitt bord med fönster runt om för att få ett starkt och klart ljus.

Tog in bilderna i photoshop och la på ett varmt fotofilter.





[181011]

De här bilderna tog jag igår. Promenerade längst vattnet vid gamla stan. Solen sken och himlen var blå med  precis lagom mycket moln.

Satsade på att få lite stads/landskapsbilder. Tyckte de blev lyckade.

Behandlade väldigt lite i photoshop, beskärde bort folk och bilar som var ivägen.

Tyvärr hade jag problem med att ladda upp bilderna den 18 så därför blev de upplagda den 19 istället.




[171011]

Denna bild fotograferades igår, desvärre kunde jag inte ladda upp den då internet inte kundes kopplas upp.

Tog bilden på tomten utanför huset. Jag tycker att den känns väldigt höstig och fin med äpplet och solen.

Behandlade den i photoshop, redigerade bort vissa störande "solfläckar" och stärkte solljuset en aning med en rödare ton runt äpplet och en orangare ton i bakgrunden för att stärka höstfärgerna i träden.



Här är en liten trestegs bild som visar förändringen på hur jag redigerade bilden


RSS 2.0